Antikorozivna zaštita

antikorozivna-zastita

Antikorozivna zaštita- Pjeskarenje mljevenim staklom

Pjeskarenje mljevenim staklom ima svoje prednosti jer se takav abraziv vrlo malo zagrijava prilikom udara u tretiranu površinu te ona ostaje u svom izvornom obliku, nije opasan za okolinu i okoliš te je stoga ekološki prihvatljiv, očisti svaku poru svih vrsta metala, te je nakon obrade površina najbolje pripremljena za nanošenje zaštitnog sloja. Stakleni granulat se upotrebljava slično kao staklene kuglice – perle, jedino što sa staklenim granulatom postižemo veću hrapavost površine. Staklene kuglice se koriste za čišćenje, učvršćivanje i poliranje površine.
Upotrebljavaju se za pjeskarenje svih metalnih i nemetalnih predmeta. Najčešće se koristi za pjeskarenje nehrđajućeg čelika u prehrambenoj i u industriji ugostiteljske opreme, ali i za pjeskarenje elektroničkih komponenti i preciznih mehanizama. Česta je njihova upotreba i kod čišćenja varova na konstrukcijama iz nehrđajućeg čelika. Metalni i plastični predmeti dobivaju nakon pjeskarenja sa staklenim kuglicama mat izgled, površina je anti refleksna i polirana. Staklene kuglice su skladne sa standardom EN 1423 i proizvedene po ISO standardu 9001:2008
Upotrebljavamo isključivo Hempel zaštitne premaze te njihove savjete i dugogodišnje iskustvo u odabiru odgovarajuće zaštite s obzirom na širok spektar proizvoda i usluga.
Više na: http://www.hempel.hr/

KONTAKT

Eneos d.o.o.

Lužine 7/1
51000 Rijeka

mob. 099/292-7625
info@eneos.hr