O nama

Osnovani smo 2015. godine s vizijom pružanja usluga u području građevinskih radova, te se danas ističemo kao ozbiljan i profesionalan partner prema svim našim klijentima.

Veći dio naših poslovnih aktivnosti je baziran u domeni rušenja i demontaži raznih građevinskih objekata, te izvođenju različitih vrsta zemljanih i pripremnih radova na gradilištu, na sanaciji i rekonstrukciji zgrada.
Nastavno na uslugu rušenja, velik dio rasutog otpadnog materijala efikasno zbrinjavamo-usisavamo putem visoko učinkovitih kamiona usisavača.

Okupljamo mlade i kreativne stručnjake i inženjere koji, zahvaljujući svojim inovativnim idejama i poznavanju suvremenih metoda i programa, pronalaze optimalna rješenja za svaki detalj i igraju ključnu ulogu u ostvarivanju mnogobrojnih projekata koje smo dosad realizirali.

Naša želja prema izvrsnosti i predanosti visokim standardima kvalitete osiguravaju da svaki naš projekt koji preuzimamo bude obavljen s pažnjom, preciznošću i poštovanjem prema okolišu.

Eneos tim okuplja stručne osobe s bogatim iskustvom u građevinskom sektoru, spremne pružiti rješenja koja u potpunosti ispunjavaju očekivanja naših klijenata.

Na temelju bogatog iskustva koje smo stekli, naši projekti se ističu po jedinstvenoj i brzoj provedbi, uz istovremeno racionalizaciju troškova i primjenu najkvalitetnije opreme i materijala.

U našem poslovanju poštujemo temeljna načela poslovne izvrsnosti, uključujući etičko poslovanje, zaštitu i sigurnost na radu, očuvanje okoliša te održivi razvoj, što pridonosi ekonomskom napretku šire zajednice.

Razvoj naše tvrtke usko prati implementacija integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem i sigurnošću, što stvara preduvjete za kontinuirano poboljšanje svih procesa u našoj organizaciji.

Naša temeljna svrha je uspješno odrađen projekt, na zadovoljstvo našeg klijenta uz istovremenu sigurnost naših djelatnika.

N

Izvrsnost i predanost visokim standardima kvalitete

Bez obzira na veličinu i složenost projekta, Eneos posjeduje potrebnu opremu, tehnologiju i stručnost za izvedbu rušenja

Briga za okoliš

Koristimo najnovije tehnologije i pristupamo svakom projektu sa sviješću o važnosti očuvanja prirode, minimizirajući negativne utjecaje na okoliš.
 

Sigurno i čisto gradilište

Upotreba profesionalnih kamiona usisavača igra ključnu ulogu u održavanju sigurnih, čistih i učinkovitih gradilišta
 

Kontaktirajte nas

Vaši projekt su važni, a mi smo ovdje da vam pomognemo postići izvrsne rezultate.
Kontaktirajte nas danas kako bismo razgovarali o vašim potrebama i pronašli najbolje rješenje za vas.